5 Simple Statements About ادیان الهی تاریخ و زیبایی در ادیان Explained

۱۴. باورهای زروانی در داستان رستم و اسفندیار(مقاله علمی وزارت علوم) نویسنده: کلثوم غضنفری منبع: ادب پژوهی سال نهم زمستان ۱۳۹۴ شماره ۳۴ کلید واژه ها: زمان بخت رستم تقدیر اسفندیار زروان حوزه های تخصصی: حوزه‌های تخصصی ادبیات ادبیات و مطالعات بین رشته ای ادیان

این پژوهش با روشِ تطبیقی تحلیلی بر آن است تا چگونگی دگردیسی و بازتولیدِ اسطورة آفرینشِ مهری (میتراییسم) را در عرفانِ ایرانی اسلامی نشان دهد. به نظر می رسد اسطورة آفرینشِ مهری از طریق لایه های نهانِ فرهنگی، در عرفانِ ایرانی اسلامی تبلور یافته است و به شکلِ کشتنِ گاوِ نفس و گاوِ تن در عرصة عرفان حیاتِ خود را در کالبَدی جدید ادامه می دهد.

ویرایش گزارش لینک خراب ویرایش تگ‌ها ارسال به موبایل تغییر تصویر امتیاز دهید

الازهر این اقدام را در کنار دیگر اقدامات امارات از جمله مطرح کردن ایده «دین ابراهیمی»، ایجاد «بیت ابراهیمی» برای گفت‌وگو میان ادیان الهی و عبادت، زمینه مطرح ساختن پیشنهادی توصیف کرده که با هدف تخریب ادیان و ترویج الحاد مطرح شده است.

دین همچنین با ارائه کلیشه‌های منفی در مورد زنان و تقویت دیدگاه‌های سنتی در مورد تبعیت آنها از مردان، نابرابری جنسیتی را ارتقا می‌دهد.

بسته به محل زندگی، ممکن است دین موجب شود انسان احساس بهتری نسبت به خود داشته باشد. بر اساس مطالعه ای که در ژانویه ۲۰۱۲ انجام شده‌است، افرادی که مذهبی هستند از عزت نفس بالاتری برخوردار هستند و سازگاری روانی بهتری نسبت به افرادی که مذهبی نیستند، در آنها دیده می‌شود اما این مزیت مذهبی فقط برای افرادی است که در کشورهایی زندگی می‌کنند که دین آنها گسترده و مهم است.

بیشتر بخوانید آیین گهنبار توجی و اوستاخوانی گرامیداشت اشتاد ایزد و…

اشتراک گذاری لطفا نظرتان را درباره این محتوا بنویسید لغو پاسخ

تعدادی از شکل ها و آیکن ها نیز در همین سطح قالب ویرایش هستند.

همچنین حاصل پژوهش حاضر نشان می دهد که اگرچه هر دو به تقلیل مرارت و کاستن رنج معتقدند، تفاوت نگاه آنها به رنجی که از گذر زمان و ناپایداری آنات ناشی می شود، باعث شده که آنان نسبت more info به شیوه کاهش این ر نج مواضع متفاوتی اتخاذ کنند.

نمی دانم چگونه است که به چنین اطلاعات ضعیف و سراسر کذبی مجوز چاپ داده شده؟

با تبیین و توضیح واقعی ویژگی های ادیان گوناگون علاوه بر شناخت امور غیرواقعی وارد شده در برخی ادیان و همچنین شناخت نحله های انحرافی، می توان بر میزان تاثیرگذاری این ادیان بر جهان معاصر نیز آگاهی یافت.

در آئین تائوئیسم خیر و شر به یک اندازه در نظام عالم وجود دارد و به صورت سیاه و سفید همه چیز با هم یکسان است.

پیش از زرتشت آریایی های ساکن ایران میترایست یا مهر پرست که ربطی به میترا ندارد هم نبودند در میان آنها چند خدایی وجود داشته و هر کس خدای متفاوتی را داشته چنانکه خداهای متفاوت در ایران از آن زمان سرجشمه گرفته اند تا اینکه زرتشت با آموزه های خود و با نشان دادن قانون اشا و اهورمزدا وحدت را میان مردم ایجاد کرد.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *